REDPOINT CLIMBING

 
Advanced training

Ben jij een gevorderd boulderaar die graag de fijne kneepjes van het buiten boulderen wil leren? Dan is de gevorderde bouldertraining iets voor
jou! We gaan hierin op zoek naar de meest efficiënte manier om te bewegen in de vaak cryptische boulders van Fontainebleau, waarbij de
nadruk ligt op het inzetten en fijnslijpen van je klimtechniek. Om je de optimale ervaring te geven gaan we vooral klimmen in de minder bekende
bouldergebieden rondom Fontainebleau.
+31 (0) 6 53 19 25 35
info@redpointclimbing.nl
Introductie weekend Advanced training Personal Coaching
 
Redpoint Climbing / Telefoon: +31 (0) 6 53 19 25 35 / E-mail: info@redpointclimbing.nl
Alle rechten voorbehouden ® Redpoint Climbing - Ontwerp: WYSIWYG webbuilder
Een trainingsweekend voor gevorderde boulderaars, waarbij de nadruk ligt op techniek, tactiek en efficiënt leren bewegen op het zandsteen van Fontainebleau.
Het trainingsweekend vindt plaats in de bossen rondom Fontainebleau. Als gevorderd boulderaar ben je hier waarschijnlijk al eens geweest. Tijdens dit trainingsweekend gaan we dan ook op zoek naar de minder bekende bouldergebieden.
Kijk in onze agenda wanneer we de Advanced Bouldertraining op de planning hebben staan.

Heb je een eigen groep (minimaal 4 personen) waarmee je deel wil nemen, informeer dan naar de mogelijkheden.
De Advanced Training gaat door vanaf vier aanmeldingen. Omdat wij het belangrijk vinden dat alle deelnemers voldoende persoonlijke aandacht krijgen, zorgen we ervoor dat er per vijf klimmers een ervaren instructeur is.

Heb je een eigen groep (minimaal vier personen) waarmee je een exclusieve training zou willen, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden hiervoor te bekijken.
De Advanced Bouldertraining kost €180,- voor twee dagen buiten boulderen. Je krijgt hiervoor twee dagen instructie van ervaren instructeurs en het gebruik van onze crashpads en topo's. Wij verzorgen ook koffie en thee voor als je even wil uitblazen van het boulderen.
Fontainebleau ligt op 530 kilometer afstand van Utrecht. Je dient zelf voor vervoer te zorgen, waarbij onze ervaring leert dat een auto eigenlijk onmisbaar is om rondom Fontainebleau de bouldergebieden te kunnen bereiken.

Daarnaast dien je zelf te zorgen voor overnachtingen, eten en drinken. Er is in de omgeving een ruim aanbod van hostels, campings en AirBnB’s. Uiteraard kunnen wij advies geven over welke locatie het handigst is voor de bouldergebieden, en waar de supermarkten zitten.

Let erop dat je een reisverzekering hebt die buiten boulderen dekt. Een goede (en goedkope) is de reisverzekering van de NKBV.
Heb je er helemaal zin in en wil je graag met ons mee buiten boulderen? Stuur ons dan een e-mail of ga naar het contactformulier.
Boulderen Sportklimmen Routesetting Zakelijk Agenda Contact
Boulderen