REDPOINT CLIMBING

 
Personal Coaching

Ben jij een fanatiek boulderaar die met regelmaat buiten bouldert en ben je opzoek naar persoonlijke coaching in je projecten? Dan is een
weekend Personal Coaching iets voor jou! Samen analyseren we je bewegingen tijdens het boulderen, zodat je inzicht krijgt in waar je goed in
bent en waar je nog in zou kunnen verbeteren. Op basis hiervan gaan we op zoek naar boulders waar je sterke punten het beste tot hun recht
komen, om je daar vervolgens in vast te bijten. In dit proces van projecten word je persoonlijk gecoacht.

Wil je meer lezen over mijn ervaring met het geven van training? Klik dan hier
+31 (0) 6 53 19 25 35
info@redpointclimbing.nl
Introductie weekend Advanced training Personal Coaching
 
Redpoint Climbing / Telefoon: +31 (0) 6 53 19 25 35 / E-mail: info@redpointclimbing.nl
Alle rechten voorbehouden ® Redpoint Climbing - Ontwerp: WYSIWYG webbuilder
Een weekend (of dag, zie ‘Kosten’) waarbij jij je in jouw project kan vastbijten onder persoonlijke begeleiding van een ervaren coach. Alles staat in het teken van jouw missie om die ene boulder te klimmen. Er wordt gebruik gemaakt van videoanalyse om je bewegingen te optimaliseren en we besteden uitgebreid aandacht aan zaken als tactiek, beta en efficiëntie.
Een weekend Personal Coaching vindt in principe plaats op de boulders van Fontainebleau. Wil je gecoacht worden in een specifiek project in een ander bouldergebied, neem dan contact op voor de mogeljkheden.
Deze training wordt niet regulier gegeven, maar op aanvraag samen met jou ingepland.
Een weekend personal coaching gaat door bij 2 personen. Om voldoende persoonlijke aandacht te garanderen kunnen er maximaal 3 personen deelnemen aan een weekend.

Wil je privé coaching? (1 persoon). Uiteraard is dit ook mogelijk. Neem contact op met ons en samen kijken we naar de mogelijkheden.
Een weekend Personal Coaching kost € 295,- per persoon voor 2 dagen. Heb of wil je maar één dag, dan is dit op aanvraag mogelijk voor € 195,- per persoon.

Inbegrepen bij deze prijs zijn het gebruik van crashpads en topo’s, en koffie en thee om even uit te blazen tijdens het harde projecten. Ook krijg je na afloop een toffe video-edit van je klimweekend toegestuurd, zodat je thuis op je gemak terug kan kijken wat je geklommen hebt!
Fontainebleau ligt op 530 kilometer afstand van Utrecht. Je dient zelf voor vervoer te zorgen, waarbij onze ervaring leert dat een auto eigenlijk onmisbaar is om in Fontainebleau de bouldergebieden te kunnen bereiken.

Daarnaast dien je zelf te zorgen voor overnachtingen, eten en drinken. Er is in de omgeving een ruim aanbod van hostels, campings en AirBnB’s. Uiteraard kunnen wij advies geven over welke locatie het handigst is voor de bouldergebieden, en waar de supermarkten zitten.

Let erop dat je een reisverzekering hebt die buiten boulderen dekt. Een goede (en goedkope) is de reisverzekering van de NKBV.
Ben je er klaar voor om je boulderen naar een hoger plan te tillen en wil je dat samen met ons gaan doen? Stuur ons dan een e-mail of ga naar het contactformulier.
Boulderen Sportklimmen Routesetting Zakelijk Agenda Contact
Boulderen